Uddan dig til Balancing Energy Vibrational behandler

En holistisk grunduddannelse med certificering.
Du lærer et håndværk fra bunden og til mestring af teknikker og frekvenser.
Nomineret til 3-6 måneder á 50 timer + 10 timers klinikdrift.

Balancing Energy Vibration uddannelsen lærer dig et håndværk fra bunden og til mestring af teknikker og frekvenser.

Online uddannelse, eksamen og certificering. Her er en holistisk uddannelse, som er yderst brugbar og hvor du får alle de værktøjer, skemaer, oversigter og protokoller, du har brug for.

Online uddannelse, eksamen og certificering.

Her er en holistisk uddannelse, som er yderst brugbar og hvor du får alle de værktøjer, skemaer, oversigter og protokoller, du har brug for.

Masser af speciallavede lyde og frekvenser, lækre luksus bøger og anden teori. Til evigt eje og inspiration!

Du får modulerne direkte i din mailboks og jeg sender bøger og andet materiale til din fysiske postkasse.

Har du lyst - har vi også en lukket facebook gruppe, hvor du kan finde uddannede, dygtige, inspirerende mennesker, du kan sparre med, hvis du vil.

Genvind balancen og find vejen til kroppens visdom.

Det er en tranformationsproces, hvor du lærer at hente din urviden, samtidig med du får alle de værktøjer, skemaer, oversigter og protokoller, du har brug for. Masser af speciallavede lyde og frekvenser, lækre luksus bøger og anden teori.

Til evigt eje og inspiration! Direkte i din mailboks og bøger m.m. sendt fysisk!

Har du lyst - har vi også en lukket facebook gruppe, hvor du kan finde uddannede, dygtige, inspirerende mennesker, du kan sparre med, hvis du vil.

Hvad får du ?

En vej til finde at kroppens visdom.

Kom med - jeg er klar til at guide dig intensivt de første 10 uger, så du får succes med at bruge programmet - det er meget vigtigt for mig, at DU oplever al den succes, jeg ved, du kan få med med programmet!

Dit tempo

Stressfri læring, når det passer dig!

10 moduler

Der er 10 moduler med skridt for skridt indføring i programmet. Muskeltest, pendulering, hvad kan du teste, hvordan, og hvad bruger vi det til.

Video, onlinemateriale og lyde

Der er lektioner med video, arbejdsark, grafiske tegninger, masser af specifikke lyde, der korrigerer. Introduktion til andre effektive frekvenser (luksusbog). Du får tilsendt alle filer, lyde og informationer direkte i din indbakke. Og bøger, magnetkort m.m. sender jeg fysisk.

Facebook støttegruppe

Der er en privat facebook gruppe, der giver støtte og erfaringsudveksling, samt ugentlige spørgsmål og svar sessioner, hvis du vil sparre med ligesindede. Du behøver ikke at være på facebook for at kunne tage kurset - du får direkte adgang til zoom sessionerne alligevel!

Eksamen og certificering.

Du kommer til prøve i stoffet og får et certifikat på, at du har deltaget og bestået eksamen i programmet, hvis du ønsker det. Der er livstidsadgang (min livstid) til materialet, så du kan se og gense indholdet, når du har brug for det.

Du får 10 Moduler

Modul 1

Introduktion til programmet og vores tre energisystemer. Chakra, meridianer og aura.
Hvordan tester du, hvem må du teste på?

Modul 2

Dybere viden om meridiansystemet, som er dybt forbundet til vores følelser. Thymuskirtel og betydningen for vores immunforsvar.

Modul 3

Afbalancering af dig, så du slipper blokeringer, der kan hindre dig i at lære programmet. Introduktion til vores fysiske og elektriske krop.

Modul 4

Vores elektriske krop, kranie- og ansigtsknogler, rygrad, pumpesystemer. Hvordan du kan afbalancere det også. Inklusiv overskuelig arbejdsjournal.

Modul 5

Udrensning ved hjælp af energi. Alt om allergi. Udrensning af toksiner, virus, bakterier, parasitter m.m. Test af vitaminer og mineraler.

Modul 6

Det fysiske system. Mere om organer og livsenergi (chi/prana). Tidszoner, biologisk ur, fødsel. Udvidet arbejdsjournal at teste efter.

Modul 7

Klinikdrift. Hjælp til regler, tips til din forretning og forklaring til klienter og kaniner om indhold af behandling, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Modul 8

Hjernen og samarbejdet over hjernebjælken. Påvirkning af indlæring, sociale kompetencer, sprog m.m. samt test af øjne og ører.

Modul 9

Chakra i tantrisk orden. Livsfelter, hvad er det? Betydning af traumatiske oplevelser. Efterladte energier, identifikation og opløsning vha. speciallyde.

Modul 10

Eksamen, Feed back og diplom! Har du spørgsmål gennemgåes de også - og du har livstidsadgang til indhold. Mulighed for mere tid til at gå i dybden.

Din underviser er ?? 
JEg hedder bettina … bla. den her viet stedt …  … 


Vil du investere i dig selv og
din energi balance nu?

Her er grunduddannelsen, som giver den bund og viden om, hvordan det sunde menneske og balancen findes igen.
Så det er en investering i en unik viden, du aldrig glemmer, og du glemmer aldrig sammenhængen mellem årsag, blokeringer og korrektion.

Har du interessen, så kan du lære det - det lover jeg dig!

Er du stadig i tvivl om du kan og vil - så læs, hvad mine tidligere kursister siger

Tidligere kursister siger:

Jeg har lært utrolig meget. Jeg har ikke nogen sundhedsfaglig baggrund, hvorfor meget af kursusets indhold har været helt ny viden og helt nyt sprog. Men Bettina har formået at formidle stoffet på en inspirerende og let forståelig måde. Hun er hjertevarm og humoristisk og står altid klar til at besvarer sine spørgsmål. Der er meget stof, og meget inspirerende viden som Bettina deler med os på kurset, så det er med at hænge i, men man kan slet ikke lade være med at gå i gang med det spændende materiale og Bettina holder dig i hånden hele vejen.
Jeg har fået åbnet op for en hel ny verden og har afbalanceret mig selv, hvilket har givet mig mere ro og mere tro på mig selv. Det er et spændende, udviklende kursus , som jeg varmt vil anbefale
Ann Kristin Lund Gade
Ej jamen det har jo åbnet en hel ny verden for mig. Åbnet nye døre. Åbnet mit sind. Kurset er let at gå til fordi Bettina forklarer det hele helt ned på jorden, så jeg kunne forstå stoffet med en erfaring på ca. nul. Og når man så kan printe pdf filerne ud og notere samtidig mens man ser videoerne, så har man hvad man skal bruge. Hun vender hurtigt tilbage på ALLE spørgsmål. Til de lidt mere komplicerede emner er Bettina god til at anbefale supplerende litteratur, hvilket har været godt for mig (jeg vidste stort set intet om denne verden). Hvert modul har været afpasset helt perfekt, så at man med fuldtidsarbejde har haft en chance for at kunne følge med. Kurset har gjort at jeg nu har fundet en metode til at hjælpe andre mennesker og dyr, uden at det koster på mine egne kræfter, men giver mig tillid og styrke, jeg har aldrig haft det så godt som jeg har nu.
Jeg synes det har været et mega godt kursus, med rigtige gode videoer, hvor du er god til at fortælle rigtig mange ting, så man har fået noget godt baggrundsviden med sig videre. Godt at se de forskellige behandlinger, du har lavet med surrogat, gruppe, og ikke mindst efter arbejdsark. Fine beskrivelser på de papirer, vi har fået også. Det er helt klart noget man kan bruge fremadrettet, som behandler.
Sanne Brix Thomsen
Fysiurgisk massør og KS terapeut
Kurset er super godt. Jeg har fået en virkelig god indsigt i afbalancering på en simpel og let måde. At der er så meget at "hente" med få ting og midler, samt gode intentioner. Dette kan læres og udføres af alle, hvis blot de er villige
Gitte Brix
Sikke en rejse jeg personligt har været igennem, er dybt taknemmelig for at være en del af dette kursus. Alt har været så inspirerende og meget gennemført fra din side Bettina. Jeg har testet hele min krop igennem - krop, ånd og sjæl! Jeg har altid mærket meget tydeligt på min krop, hvis jeg stod et forkert sted i mit liv - nu har jeg lært, hvad alle de beskeder betyder, og kan nu handle anderledes fremadrettet og lytte mere til kroppens vigtige budskaber. Jeg har været på min spirituelle rejse i et par år nu. Hold da op, hvor har dette kursus sat vind i sejlene - nu er der kommet run på. Tak Bettina - du er den bedste!
Marian Voigt
Jeg meldte mig til at teste Bettinas materiale og er helt paf over det, jeg er blevet præsenteret for. Shit mand, jeg er totalt overvældet. Det er en blanding af noget jeg kender og så alligevel ikke. Wow, siger jeg bare... Jeg glæder mig til at få det i hænderne i praksis, og afprøve effekten af det hele. Bettina er helt fantastisk til at forklare og lære fra sig. Jeg er ikke færdig med at dykke ned i det, Bettina bidrager med til denne verden. Tak fordi jeg måtte være med .
Winni J. Christensen

Uddannelsen starter 22. april 2021 kl. 19.00

Der holder vi opstarts fest på zoom og du er velkommern  …

Her er en holistisk uddannelse, som er yderst brugbar og hvor du får alle de værktøjer, skemaer, oversigter og protokoller, du har brug for online og i dit tempo. Du får modulerne direkte i din mailboks. 

Alle moduler i uddannelsen samlet pris til

11.900 kr.

OBS: Du har mulighed for at vælge at betale i 3 rater. Ingen gebyr.

 

Men betales det fulde uddannnelsepris ved tilmelding  – modtager du nogle lækre ekstra BONUS´er

Tidligere kursister, der gerne vil med igen – I er velkomne. Kontakt mig for pris.

163598596_268189078082800_8352026161261307477_n

Du får et par lækre BONUS´er


Ved fuld betaling hele kurset nu får du: 10 x fjernhealinger Du kommer med i min torsdagsfjernhealing - værdi 2500 kr. for 10 healinger.
Specialdesignede magnetkort Fysiske bøger "Kroppens vibrationelle sprog" og billedbogen "Energi & Billeder" som sende direkte til hjem til dig.Din underviser er ?? 
JEg hedder bettina … bla. den her viet stedt …  … 

Link til genvinbalancen… 

Har du brug for at snakke med mig først ?

Det er vigtigt, at det er et godt match med dig, (mig) og uddannelsen.
Derfor anbefaler jeg, at du kontakter mig, og vi får en ganske uforpligtende snak, inden du starter uddannelsen, hvis du er i tvivl, om det er noget for dig.

Book en samtale med mig på sms eller mail.
Mit nummer er 30135560, og jeg har tid til at snakke enkelte eftermiddage eller aftner. 

Så kan vi forventningsafstemme, hvad der er optimalt for dig lige nu.

Hvis du ikke er i tvivl, og bare VED, det er det, du har ventet på – så skynd dig at komme om bord! 

Allerede interesseret i energiarbejde og hvordan du arbejde med krop og energi:

Det er en god idé, hvis du allerede har kendskab til healing, evt. har taget Reiki I og Reiki II, måske ved lidt om anatomi og fysiologi, og/eller har et grundkursus i muskeltestning før du starter. Det er ikke nødvendigt for at starte, men det vil hjælpe dig med hurtigere at forstå det stof, vi skal igennem under uddannelsen, da vi arbejder med energi og kroppen.

Disclaimer: Hvis du tager mit kursus for at få hjælp til medicinske eller lægelige problemer henvises i stedet til at søge egen læge eller sundhedsperson for deres problemer - dette kursus er udelukkende til undervisningsbrug!

Kom med i min gratis faceboook gruppe ?  Og evt. tilmeld dig mit nyhedsbrev  …  eller afslutning .. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.